top of page
Search

Asymptote (video art version) in DeKoer on art festival TUMULTINGENT #5

Asymptote (video art version) van Kevin Trappeniers is te zien in DeKoer op het Kunstenfestival TUMULTINGENT, platform voor beeldende kunstenaars, performers, dansers, theatermakers en muzikanten om intensief met ons en elkaar in dialoog te gaan. Het zet actief in op interactie tussen kunstenaar en toeschouwer. Hoe kan een kunstwerk bekeken, beleefd en gehoord worden?


19 april 2017, 14u00 – 22u00

De Koer, Meibloemstraat 86, 9000 Gent


Tumult.fm, het cultuurplatform van Urgent.fm organiseert dit jaar voor de vijfde keer op rij TUMULTINGENT. Vanuit een samenwerking tussen vier curatoren, drie ambassadeurs en veertig kunstenaars ontstaat TIG#5: een veelzijdig kunstenfestival met drie buitengewone locaties: Zwembad Van Eyck, Design Museum Gent en creatieplek De Koer.
Het festival zoekt samen met curatoren Koi Persyn, Louise Degraeve, Elies Van Renterghem en Bo Alfaro Decreton met als overkoepelend thema dialoog naar nieuwe manieren om kunst te tonen, te bekijken en beleven, en zetten actief in op interactie tussen kunstenaar en publiek, kunstwerk en omgeving en kunstenaars onderling.

Om de dialoog in aanloop naar het festival op gang te trekken doet TIG#5 beroep op drie ambassadeurs: kunstenaars die in de afgelopen jaren zelf een bijzondere band met TUMULTINGENT hebben opgebouwd. Installatiekunstenaar Sibran Sampers, artiestenduo buren en fotografe Ash Bowland gaan elk op een persoonlijke wijze in dialoog met de kunstenaars, waarbij ze beroep doen op hun eigen professionele ervaringen.

Meer info op www.tumult.fm/onlocation


Foto ©Jeroen De Wandel

Kommentare


bottom of page